Niin herkuteltiin jälleen jauheliha-pekonislidereilla =) Välissä itsetehty pizzakastike, jauheliha, pekoni,BBQ-sipuli, tomaatti sekä cheddarjuusto.
Väliin voi halutessaan laittaan lisäksi mm.maustekurkkua, jäävuorisalaattia.
Jauhelihan voi laittaa paistettuna muruna/paistettuina lihapullina.Makua saa lisää esim. lisäämällä sekaan auramurua jne.
 
P6060327.jpg
Ainekset:
1 pkt (600g) naudan jauhelihaa
n. 1-1.5 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 sipulia
n. 1rkl rypsiöljyä
n. 1 dl BBQ-kastiketta
6 cheddarsiivua
pekonia
1 pkt Voipehmopaloja (Pekan leipä/Pirkka)
pizzakastiketta (itsetehtyä/kaupan valmista)
tomaattisiivuja
 
Ota jauheliha huoneenlämpöön. Sekoita jauhelihan joukkoon suola ja mustapippuri. Paista haluamasi määrä pekonia. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuullota sipulit rasvassa (noin 1/2 rkl) pannulla. Sekoita joukkoon BBQ-kastike ja nosta sipulit sivuun.Siivuta tomaatti.
Paista jauheliha & halkaise sämpylälevy uunipellille leivinpaperin päälle.Levitä levyn pohjapalalle pizzakastiketta.Levitä päälle paistettu jauheliha /paistetut lihapullat, pekonisiivut sekä siivutettua tomaattia.Nostele sipulit päälle ja peitä cheddarsiivulla.Nosta kannet leiville.
Paista 225-asteisessa uunissa, kunnes juusto on sulanut. Tarkkaile leipiä, jotta kannet eivät ruskistu liikaa.