Päiväruokana oli täytettyjä paprikoita & täytettä jäi paljon yli ;)
Siitä sitten jatkojalostettiin illaksi peltipiirakka.
Täytteenä jauhelihaa,sipulia,(keitettynä) riisiä sekä rikottuja ohrasuurimoita.
Jauheliha maustettu suolalla, mustapippurilla, valkosipulilla,srirachalla sekä worchester kastikkeella.
Kuorena itsetehty rahka-voitaikina.Uunissa 225 asteessa n. 25min.Uunista ulos & päälle raastettiin vielä Jukolan juuston mustapippuri-cheddaria.
P3030298.jpg
 
Ohje rahka-voitaikinaan:
300g voita
5-6dl vehnäjauhoja
1tl leivinjauhetta
250g rahkaa.
Nypi voi ja jauhot (vehnäjauho + leivinjauhe) käsin murumaiseksi seokseksi.Lisää sekaan maitorahka ja sekoita hyvin käsin.Laita taikina jääkaappiin lepäämään muutamaksi tunniksi.